Nederlands - nl-NLEnglish (United Kingdom)

datasets

Nederlands Studiecentrum Criminaliteit en Rechtshandhaving

Het sociale netwerk van gedetineerden

Het sociale netwerk van gedetineerden

Virtuele crisistraining voor hulpverleners

Virtuele crisistraining voor hulpverleners

Visualiseren van toekomstige zelf vermindert crimineel gedrag

Visualiseren van toekomstige zelf vermindert crimineel gedrag

http://www.nscr.nl/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/661840Factsheet_September_2013.jpg http://www.nscr.nl/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/347467Factsheet_Juli_2013.jpg http://www.nscr.nl/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/183084Factsheet_Juni_2013.jpg

Het Nederlands Studiecentrum Criminaliteit en Rechtshandhaving (NSCR) is een nationaal onderzoeksinstituut dat zich toelegt op fundamenteel wetenschappelijk onderzoek op het gebied van criminaliteit en rechtshandhaving. Het maakt deel uit van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) en wordt mede gefinancierd door het ministerie van Veiligheid en Justitie en de Vrije Universiteit Amsterdam.

Het NSCR is in Amsterdam gevestigd. Het instituut verricht interdisciplinair en longitudinaal onderzoek op het snijvlak van theorie, praktijk en beleid. Het onderzoek richt zich op drie complementaire thema’s: Mobiliteit en spreiding van criminaliteit, Burger en het strafrechtelijk systeem en Levensloop, criminaliteit en interventies.


Ga direct naar

.