Zoek

Contact

Het Initium-gebouw vanaf de Buitenveldertselaan

Telefoon: +31 (0)20 598 5239
E-mail: nscr@nscr.nl
Alle medewerkers
Secretariaat: secretariaat@nscr.nl

Postadres
NSCR
Postbus 71304
1008 BH Amsterdam

Bezoekadres
De Boelelaan 1077
(ingang via Buitenveldertselaan)
1081 HV Amsterdam

Routebeschrijving

U vindt het NSCR op de 3e etage van het Initium-gebouw, op de campus van de Vrije Universiteit (VU). Vanaf de Buitenveldertselaan loopt u onder de overkapping van het Initium door. De ingang is links om de hoek. Schuin tegenover de receptie neemt u de lift naar de 3e etage. Sla linksaf en volg de gang tot u bij het NSCR bent. Bekijk de looproute.

Met het openbaar vervoer

Vanaf NS-station Amsterdam Zuid of Amsterdam Centraal neemt u sneltram 51 of tram 5, richting Amstelveen. U stapt uit bij halte ‘De Boelelaan/VU’, schuin tegenover het Initium. Voor de hoofdingang van de VU aan De Boelelaan stoppen ook tram 24 (vanaf NS-station Amsterdam Centraal) en streekbussen 242 (vanuit Amstelveen), 341 (vanuit Hoofddorp en Schiphol), 346 (vanuit Haarlem) en 348 (vanuit Uithoorn).
Vanaf NS-station Amsterdam Zuid kunt u ook in ongeveer 7 minuten lopen naar het NSCR. Verlaat het station in westelijke richting (dit kan oa door de uitgang helemaal aan het einde van het perron te nemen), sla linksaf de Buitenveldertselaan op en ga rechtdoor. Iets voorbij het kruispunt De Boelelaan/Buitenveldertselaan vindt u het Initium aan uw rechterhand.

Met de auto en parkeren

Met de auto neemt u vanaf de A10 afslag S109, sla linksaf richting Buitenveldert en volg de borden ‘VU’. Op De Boelelaan rijdt u langs het VU Ziekenhuis. Bij het volgende stoplicht ziet u het hoofdgebouw van de VU aan uw rechterhand. U slaat rechtsaf naar de Buitenveldertselaan en het Initium is het 2e gebouw rechts.
De dichtstbijzijnde (betaalde) parkeergarage is Q-Park Mahler, vlakbij NS-station Amsterdam Zuid. Vanaf daar loopt u in 5 minuten naar het NSCR.

Sluitingsdagen in 2019

Het NSCR is gesloten op:
  • 19 april
  • 22 april
  • 30 en 31 mei
  • 10 juni
  • 25 december t/m 1 januari 2020

NSCR